Myyntipaikkahaku 

 

Kivistön joulutorille 2020

Kiitos kiinnostuksestasi Kivistön joulutoria kohtaan! Myyntipaikkahaku vuoden 2020 torille on auki sunnuntaihin 20.11. asti. Tutustuthan oheisiin lisätietoihin ja ohjeisiin huolellisesti ennen paikkahakemuksen jättämistä (hakulomake alla). Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä MarjaVerkon Elinaan (elina.olki@marjaverkko.fi).

Yleistä joulutorista
Kivistön joulutori järjestetään sunnuntaina 13.12. Topaasiaukiolla Kivistön juna-aseman läheisyydessä. Torin aukioloaika on 12–15, mutta mikäli asiakkaita riittää voi myyntiä halutessaan jatkaa klo 16 saakka.

Myyntipaikkojen myöntämisperusteet

Kivistön joulutori on kompakti tori ja myyntipaikkoja on tänäkin vuonna rajallisesti. Mikäli halukkaita myyjiä on enemmän kuin paikkoja, pidätämme oikeuden valikoida myyjät torin teemaan (lähiruoka, leivonnaiset ja käsityöt) sekä myyntivalikoiman monipuolisuuteen perustuen. Myyjän tulee ilmoittautuessaan kertoa myyntivalikoima mahdollisimman tarkasti ja olla yhteydessä, mikäli valikoimaan on suunnitteilla muutoksia ilmoittautumisen jälkeen. Myyntipaikka on mahdollista jakaa toisen myyjän kanssa, mutta kaikkien myyjien tiedot on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme välttämään päällekkäisyyttä myyntivalikoimassa, mutta emme lupaa yksinoikeutta myydä tiettyjä tuotteita.

Kaikkiin myyntipaikkahakemuksen jättäneisiin ollaan erikseen yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Ammattimaisesti toimivat elintarvikkeiden myyjät sitoutuvat tekemään ympäristökeskukseen tiedotuksen elintarvikehuoneistosta tapahtuvasta myynnistä.

Hinnat

Mikäli tuot oman telttakatoksen tai käytät myyntipaikkana auton tai pakettiauton takaosaa, on myyntipaikan hinta 10 euroa. Oman myyntipaikan maksimikoko on 3×3 metriä. 

Mikäli haluat vuokrata myyntipaikan järjestäjiltä, on paikan hinta 25 euroa (sisältää puolet 3×3 m telttakatoksesta sekä n. 110×100 cm pöytätilaa). Näitä paikkoja on hyvin rajoitetusti.

Sähkö, vesi ja wc-tilat

Lähtökohtaisesti emme voi luvata myyntikojuihin sähköä. Voit mainita mahdollisesta sähköntarpeesta paikkahakemuslomakkeen lisätietokohdassa. Varauduthan kuitenkin siihen, että sähköä ei välttämättä ole mahdollista saada.

Vesipiste ja wc-tilat torimyyjille löytyvät aukiolla sijaitsevista tiloista, jotka ovat mukana joulutoritapahtumassa. Lisätietoa annetaan lähempänä joulutoria.

Huomaathan, että torin yhteydessä ei valitettavasti ole myyjien autoille erillistä pysäköintitilaa. Toimitamme liikennejärjestelyistä, pysäköintimahdollisuuksista sekä omien myyntipisteiden valmisteluun liittyvistä käytännön toimenpiteistä lisätietoa myyjille lähempänä tapahtumaa.

Huomaathan vielä, että MarjaVerkko ry ei ole ammattimainen toritoiminnan järjestäjä, vaan toimintamme tavoitteena on yhteisöllisyyden edistäminen kasvavalla Kivistön suuralueella. Joulutori on yhdistyksen näkökulmasta voittoa tavoittelematon ja myyntipaikkamaksuilla pyritään ainoastaan kattamaan torista meille aiheutuneita kuluja. Topaasiaukio ei myöskään ole toritoimintaa varten suunniteltu, mistä johtuen mm. sähkönsaanti torille on haastavaa. Toivomme siis molemminpuolista joustoa ja ymmärrystä, jotta saamme aikaan mahdollisimman onnistuneen tapahtuman. 

Joulutorin 2020 myyntipaikkahaku
arrow&v

Kiitos myyntipaikkahakemuksestasi!

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jos et löydä yhteydenottoamme, niin tarkistathan roskapostisi, sillä viesti on saattanut joutua sinne.