MarjaVerkon monilajikesäleirit 7-10-vuotiaille

MarjaVerkon monilajikesäleirit saivat alkunsa aidosta tarpeesta vuonna 2011. Kivistön alueen vanhempainyhdistys välitti verkostolle huolen siitä, mitä perheiden 7-10-vuotiaat tekisivät kesäkuussa koulujen loputtua, kun monet vanhemmat olivat vielä töissä. Alle 7-vuotiaat saattoi viedä päiväkötiin ja yli 10-vuotiaille järjestettiin nuorisotilatoimintaa, mutta väliin jäävälle ikäryhmälle ei löytynyt mielekästä valvottua tekemistä läheltä kotia.

 

MarjaVerkko tuli hätiin suunnittelemalla ja toteuttamalla yhteistyössä Kivistön alueen vanhempainyhdistyksen ja urheiluseurojen kanssa hyvin nopealla aikataululla urheilupainotteisen kesäleirikokonaisuuden, joka osoittautui todella suosituksi. Leirejä on järjestetty ensimmäisen kerran jälkeen joka vuosi. Vuosina 2015 ja 2016 järjestettiin kolme viikkoa kesäkuussa sekä yksi viikko elokuussa ennen koulujen alkua. 

Leirejä ovat olleet vetämässä mm. Atlas, PuHu, Vantaan Taft, Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulu, Timanttipartio sekä Keimola Golf. Leirit ovat toimineet hyvänä markkinointimahdollisuutena seuroille ja ne ovat innostaneet monia lapsia jatkamaan uuden liikuntaharrastuksen parissa.

​​Ota yhteyttä:                        
elina.olki(at)marjaverkko.fi

​Mistä löydät meidät: 
Asukastila Rubiini

Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa
(paikalla sopimuksen mukaan)

© 2020 MarjaVerkko ry

 

Y-tunnus 2634659-5

Tietosuojaseloste