Kivistön joulutori 2021

La 11.12. ja Su 12.12.   
klo 12-15   
Topaasiaukio

MarjaVerkko ry järjesti Kivistön joulutorin 2021 Topaasiaukiolla la 11.12. & su 12.12. Mikäli olit paikalla, arvostaisimme suuresti palautettasi! Kysely on auki 9.1.2022 saakka. https://forms.gle/uyCYqK9D2T1RJyqi9

Vastauksia hyödynnetään toiminnan kehittämisen lisäksi myös MarjaVerkon harjoittelijana kesällä ja syksyllä 2021 toimineen Minttu Ruoholan opinnäytetyöhön "Tapahtuman markkinointisuunnitelma case: Kivistön joulutori".

Vastaamalla vaikutat ja autat!

Christmas Tree
Gift Sack
Bauble
Sock

Lämpimästi tervetuloa Kivistön joulutorille lauantaina 11.12. ja sunnuntaina 12.12. klo 12–15!

Joulutori järjestetään tänä vuonna Topaasiaukiolla Kivistön juna-aseman läheisyydessä,

Torilta löytyy muun muassa käsitöitä, leivonnaisia, lahjatuotteita, kodin tuotteita sekä ruokaa ja herkkuja paikan päällä nautittavaksi ja kotiin vietäväksi. Torilla on myynnissä mm.:

SUOLAISIA JA MAKEITA HERKKUJA

hunajaa, sinappia, hilloa ja hyytelöitä

joululaatikoita

kakkuja, makeita ja suolaisia leivonnaisia

karjalanpiirakoita

karpaloita, lumikarpaloita ja talviomenaa

kuivattuja sieniä ja suolattuja sieniä

kylmäpuristettuja mehuja ja glögiä

käsintehtyjä sipsejä

lihavalmisteita kotimaisesta lihasta

luomukaritsaa ja lähiruokatuotteita

metrilakua ja tikkareita

saaristolaisleipää

villiyrttiteetä

KÄYTTÖÖN JA LAHJAKSI

huovutettuja tossuja ja lapasia

joulukoristeita, kortteja ja kalentereita

joulukukkia ja kransseja

joulukuusia

kotimaisia mattoja

käsintehtyjä koruja

käsitöitä, sisustustuotteita, taidetta

lampaan taljoja ja villalankaa

leluja: metalliautot, LPS, Schleich ym.

luonnonkosmetiikkaa, käsin tehtyjä saippuoita

nahkasormikkaita ja rukkasia

pölypusseja ja imuritarvikkeita

vaatteita ja asusteita

villasukkia, lapasia ja pipoja

Torilla voit herkutella myös paikan päällä. Pitopalvelu Ruokaräätälillä on myynnissä riisipuuroa, uuniperunaa eri täytteillä, glögiä ja kahvia. Pilvi café puolestaan myy hodareita, grillimakkaraa, kaakaota, glögiä, kahvia ja lämmintä mehua.

Lisäksi luvassa on pientä mukavaa ohjeisohjelmaa. Torilla pääset moikkaamaan Ali-Ollin Alpakkatilan alpakoita ja kaneja! 

Lisätietoa torimyyjistä ja myynnissä olevista tuotteista löydät Kivistön joulutori 2021 -Facebook -tapahtuman keskustelusta, jonne tullaan päivittämään tietoa ennakkoon. Joulutorimyyjät löydät listattuna myös täältä.

Torin järjestämisessä on paljon puuhaa. Tule mukaan iloiseen joukkoomme. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi täällä. Lämmin kiitos vapaaehtoisille jo etukäteen!

Hieman käytännön infoa joulutorille saapuville:

  • Pysäköintitilaa joulutorialueen ympäristössä on hyvin rajallisesti, joten suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkisia kulkuvälineitä tai saapumaan paikalle jalan. Ajantasaiset julkisen liikenteen aikataulut löydät Reittioppaasta

  • Osalla myyjistä käy korttimaksu tai mobiilimaksaminen, mutta varaathan mukaan myös käteistä mahdollisia ostoksia varten, sillä torialueen välittömässä läheisyydessä ei ole käteisnostomahdollisuutta. R-kioskilla (Safiiriaukiolla, toisella puolella Keimolantietä) n. 100 metrin päässä ja K-Marketissa (Ruusukvartsinkatu 6) n. 500 metrin päässä tapahtumapaikasta on ostosten yhteydessä mahdollista nostaa käteistä ilman erillistä veloitusta (mikäli käteiskassa noston sallii).

  • Saavuthan joulutorille ainoastaan terveenä. Suosittelemme maskin käyttöä. Huolehditaan yhdessä riittävistä etäisyyksistä ja hyvästä hygieniasta. Kiitos! 

Huomio!
Muutokset  mahdollisia
joulupuu-vantaa-logo_kuva.png
Kivistön joulutori 2021 on mukana Vantaan Joulupuu -keräyksessä. Pakettikortin voi Kivistössä hakea Ravintola Maustehärkä Kivistöstä osoitteesta Topaasikuja 2. Voit tuoda paketit myös joulutorille, josta löydät Vantaan Joulupuu -keräyksen edustajan. Lisätietoa ja osallistumisohjeet löydät täältä.