KIVISTÖN JOULUTORI 2017

Sunnuntai 17.12.

Klo 12–15

Rubiinikehä, 01700 Vantaa

Kivistön oma joulutori järjestetään Rubiinikehällä sunnuntaina 17.12. klo 12–15. Myynnissä on jälleen monipuolinen kattaus jouluherkkuja ja lahjaideoita lähi- ja luomuruokatuottajilta sekä paikallisilta käsityöläisiltä ja yrityksiltä. Myyntipisteiden lisäksi luvassa on tuttuun tapaan myös jouluista oheisohjelmaa koko perheelle.

Tämän sivun kautta löydät lisätietoa torin myyjistä, oheisohjelmasta sekä käytännön asioista. Myyjälista ja oheisohjelmatiedot päivittyvät vielä. Myyntipaikat ovat tällä hetkellä täynnä, mutta mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella MarjaVerkon Emmalta (emma.tuomi at marjaverkko.fi).

 

Kivistön joulutori löytyy myös Facebookista.

 

MYYJÄT

Ainon Koru
Anun pieni sienipuoti
Ali-Rostin lammastila
Arctigo
Carlina
Arolan tila
Eila ja Mervi
Etelä-Vantaan Eläkeläiset
Hiuspiste
Huhtasrinteen Kotihunaja
Hunajasydän
Husse
Hyvämäen Mehustamo
Hanna Karhunen
Joulukuusia
Rauni Laukkanen
Kivistön Martat
Makunet
Paavolan Kotijuustola
Rautionaika
Six Pot Coffee Company
Seija Tenhivaara
Show More

OHEISOHJELMA

MarjaVerkko tarjoaa glögit asukastila Rubiinissa

INFO

Show More

Joulutori järjestetään tyhjällä tontilla Rubiinikehällä, asukastila Rubiinia (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) vastapäätä. Asukastila on auki koko joulutorin ajan ja sieltä löytyy wc-tilat sekä vesipiste.

Pysäköintitilaa alueella on rajallisesti, joten suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkisia kulkuvälineitä. Ajantasaiset julkisen liikenteen aikataulut löydät Reittioppaasta

Varaathan mukaan käteistä mahdollisia ostoksia varten, sillä torialueen välittömässä läheisyydessä ei ole käteisnostomahdollisuutta.

K-Marketissa (Ruusukvartsinkatu 6) n. 700 metrin päässä tapahtumapaikasta on ostosten yhteydessä mahdollista nostaa käteistä ilman erillistä veloitusta.

 

Kivistön joulutorin järjestää aluekehitysverkosto

MarjaVerkko ry. Toriin liittyviin tiedusteluihin vastaa

Emma Tuomi (emma.tuomi at marjaverkko.fi, 050

323 8742).

Kivistön joulutorin mahdollistavat

kiitokset