Ajankohtaista

kuvauskurssikuva.jpg

19.10. maksuttomalla ulkokuvauskurssilla on vielä paikkoja vapaana!

14.10.2021

Tule kuvaamaan syksyisiä maisemia ja auringonlaskua kivistöläisen Marko Linturin opastuksella tiistaina 19.10. klo 17:00. Teemme kävelyretken Kivistön ympäristössä etsien ja kuvaten syksyistä luontoa. Ilmoittaudu mukaan heti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: elina.olki@marjaverkko.fi. Säävaraus

https://www.facebook.com/events/194737942579731

FB kulttuuritoiminta.png

Verkostoillassa 13.10. teemana Kivistön kulttuuritoiminta ja sen kehittäminen

10.10.2021

Tule mukaan keskiviikon kaikille avoimeen verkostoiltaan kuulemaan ja keskustelemaan Kivistön kulttuuritoiminnasta meidän ja Vantaan kaupungin kulttuurijohtaja Annukka Larkion sekä kulttuuripäällikkö Reeli Karimäen kanssa.

Keskustelemme verkostoilloissa aina myös muista ajankohtaisista Kivistön alueeseen liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Christmas Tree

Kivistön joulutori tulee taas! 

4.10.2021

Kivistön joulutorin myyntipaikkahaku on nyt avattu! MarjaVerkko suunnittelee järjestävänsä Kivistön joulutorin sunnuntaina 12.12. ja mahdollisesti myös lauantaina 11.12., jos löytyy tarpeeksi halukkaita myyjiä molemmille päiville. Joulutori järjestetään Kivistön juna-aseman läheisyydessä. Hae myyntipaikkaa täältä: https://forms.gle/TWvRFwpyEpTp52ddA

 

Rakennetaan yhdessä tunnelmallinen ja iloinen tapahtuma Kivistöön

Etsimme aina tapahtumiimme myös vapaaehtoisia auttamaan tapahtuman toteutuksessa ja suunnittelussa. Olisiko sinulla kiinnostusta ja muutama tunti aikaa toimia joulutorin vapaaehtoisena? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä: https://forms.gle/YpuhtVGTZzUjTzaHA

Save the date - post it.png

Ilmoittaudu mukaan syksyn lyhytkursseille 

23.9.2021

MarjaVerkon lyhytkursseille ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen elina.olki@marjaverkko.fi 

Ma 27.9. klo 17:30 Ulkokuvauskurssi

Tervetuloa kuvaamaan syksyisiä maisemia ja auringonlaskua kivistöläisen Marko Linturin opastuksella. Teemme kävelyretken Kivistön ympäristössä etsien ja kuvaten syksyistä luontoa. Säävaraus

https://www.facebook.com/events/4065415683526959

Ti 28.9. klo 18.30 TÄYNNÄ: Lyhytkurssi: Jäämistösuunnittelu

Millaisia keinoja perittävällä ja perillisillä on vaikuttaa perinnön jakautumiseen? Millaiset ratkaisut ovat verotuksellisesti järkeviä? Entä miten voit parhaiten turvata oman ja läheistesi tulevaisuuden?

Kurssin ohjaa MarjaVerkon yhteistyökumppani asianajotoimisto Petri Holopainen Oy:stä Petri Holopainen sekä lakimies Emma Mähönen. Ilmoittautumiset ennakkoon maanantaihin 20.9. mennessä.

https://www.facebook.com/events/199440455552603

La 9.10. klo 14:00 Karjalanpiirakkakurssi

Tule harjoittelemaan karjalanpiirakoiden tekoa, tai vahvistamaan vanhoja jo opittuja taitojasi karjalanpiirakoiden teossa. Kurssin vetäjä tulee Kivistön Martoista. Sitovat ilmoittautumiset 1.10. mennessä.

https://www.facebook.com/events/950891332339199

Ti 12.10. klo 17:00 Toinen ulkokuvauskurssi

Sitovat ilmoittautumiset 1.10. mennessä. Kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävästi. Säävaraus

https://www.facebook.com/events/194737942579731

Lisätietoa muista kursseista seuraa pian!

Siivoustalkoot_syksy_2021.png

Tule mukaan siivoustalkoisiin! 

20.9.2021

Pidetään yhdessä Kivistö siistinä! Osallistu siivoustalkoisiin lauantaina 2.10. klo 13-15. Haastamme alueen asukkaat, seurat, yhdistykset ja yritykset mukaan. Lipunkantajan kentän parkkipaikan luota saa lainata tarvikkeita siivoamista varten. Huomaathan, että roskapihtejä on rajallinen määrä, eli niitä ei välttämättä riitä kaikille halukkaille. Jos sinulta löytyy omat pihdit, ne kannattaa ottaa mukaan. Siivoustalkoisiin voit osallistua missä päin tahansa Kivistön suuraluetta siivoamalla katualueita, omaa pihapiiriä, pientareita ja lähiluontoa.

Talkooväelle tarjoilut siivoustalkoiden lopuksi Lipunkantajan kentän parkkipaikan läheisyydessä klo 15-16. Tule silloin tapaamaan muita alueen asukkaita Kaikkien Kivistö -naapurustotreffeille ja nauttimaan pienestä suolaisesta ja makeasta!

Verkostoilta_15.9..png

Verkostoillassa 15.9. luontoasiaa: ulkoilureitit ja haitalliset vieraslajit

6.9.2021

Tunnetko Kivistön ulkoilureitit?

Kiinnostavatko Isosuon pitkospuut?

Entäpä haitallisten vieraslajien torjuntatalkoot?

Tule mukaan ensi viikon keskiviikon (15.9.) kaikille avoimeen verkostoiltaan kuulemaan ja keskustelemaan mm.:

  • Kivistön alueen ulkoilureiteistä reittien tavoitesuunnitelmaa valmistelleen maisema-arkkitehti Petra Tammiston kanssa sekä

  • MarjaVerkon järjestämien haitallisten vieraslajien torjuntatalkoiden tuloksista ja ensi vuoden suunnitelmista meidän sekä ympäristökeskuksen ympäristösuunnittelija Sonja Lahtisen kanssa.

Keskustelemme verkostoilloissa aina myös muista ajankohtaisista Kivistön alueeseen liittyvistä asioista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rubiini_logo.png

Kivistön kohtaamispaikka nyt keskiviikkoisin ja perjantaisin!

30.8.2021

Kivistön kohtaamispaikka on nyt auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15 asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2B). Pidämme yhdessä huolta turvaetäisyyksistä ja noudatamme koronarajoituksia ja suosituksia. Tilassa on kirjojen vaihtokaappi ja tarjolla on kahvia ja teetä, sekä keskusteluseuraa. Kohtaamispaikassa voit myös osallistua mm. puistolenkkeihin, neulegraffitin tekoon sekä erilaisiin työpajoihin. Lämpimästi tervetuloa!

Leffapiknik_20.8.2021_1.jpg

Leffapiknikissä oli tunnelmaa!

23.8.2021

Kenraalinpuistossa saatiin nauttia tunnelmallisesta leffapiknikistä kauniissa, mutta viileässä säässä perjantaina 20.8. illalla. Porukkaa oli paikalla juuri sopivasti, jotta riittävien etäisyyksien säilyttäminen oli mahdollista. Lämmin kiitos kaikille osallistujille, Vantaan kulttuuripalveluille ja tietysti Pop Up Kino Helsingille upeasta leffaillasta!

Huomiokyltti.png

TÄRKEÄ TIEDOTE: Kivistön kyläjuhla siirretään ensi vuoteen

12.8.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt Espoota, Helsinkiä, Kauniaisia ja Vantaata koskevan päätöksen, minkä myötä kokoontumisrajoituksia kiristetään 20.8.2021-12.9.2021. Näiden rajoitusten vuoksi MarjaVerkko ei voi valitettavasti järjestää ajankohtaan 4.9. suunniteltua Kivistön kyläjuhlaa. Linkki avin tiedotteeseen: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915796 

 

Olemme tästä hyvin harmissamme sekä pahoillamme. Vaikka koronapandemian aiheuttama epävarmuus on ollut läsnä, olemme tehneet koko ajan työtä tapahtuman eteen. Niin harmillinen, kuin tilanne onkin, turvallisuus tulee asettaa ensisijaiseksi ja näin toimitaan myös MarjaVerkossa. Toivomme, että koronavirus saadaan kuriin, jotta me voimme kokoontua turvallisin mielin niin Kivistön kyläjuhlassa 2022 kuin muuallakin.

Kohtaamispaikka instaan_ennakko_v1.jpg

Kivistön kohtaamispaikka auki jälleen!

9.8.2021

Kivistön kohtaamispaikka on nyt auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15. Pidämme yhdessä huolta turvaetäisyyksistä ja noudatamme koronarajoituksia ja suosituksia. Tilassa on kirjojen vaihtokaappi ja tarjolla on kahvia ja teetä. Lämpimästi tervetuloa!

lupiinit korissa.jpg

Tule keräämään kaunis kimppu kotiin ja auta samalla lähiluontoa

17.6.2021

MarjaVerkon haitallisten vieraslajien torjuntatalkoot jatkuvat komealupiinitalkoilla. Talkoot käynnistettiin maanantaina 14.6. illalla ja niitä jatketaan ainakin lauantaina 19.6. klo 10 Maitorpassa Keimolantien varrella klo 10 alkaen, sekä ma 21.6. ja tiistaina 22.6. klo 18. Tule mukaan iloiseen talkooporukkaan ja voit samalla kerätä itsellesi kauniin kimpun kotiin vietäväksi halutessasi! Lisätietoa talkootoiminnasta saat Elinalta osoitteesta elina.olki@marjaverkko.fi

 

Myös espanjansiruetanatalkoot jatkuvat läpi kesän aina syksyyn saakka. Kumpaakin talkoilua on mahdollista tehdä omatoimisesti ja oman aikataulun ja jaksamisen mukaan. Ota yhteyttä niin kerromme lisää :) 

ehdotus1.JPG

Maksutonta oikeudellista neuvontaa tarjolla asukastila Rubiinissa

10.6.2021

Kaipaatko neuvontaa johonkin juridiseen kysymykseen liittyen? Oletko epävarma, miten asiassasi kannattaisi edetä? Oletko pohtinut kääntymistä asianajajan puoleen?

Asianajotoimisto Petri Holopainen Oy on aloittanut yhteistyön MarjaVerkon kanssa ja tarjoaa maksutonta oikeudellista neuvontaa Kivistön suuralueen asukkaille tiistaina 15.6. klo 18-19.30 asukastila Rubiinissa. Voit varata ennakkoon 15 min. neuvonta-ajan tai voit myös saapua paikalle ilman ajanvarausta, mutta silloin tulee varautua odottamiseen. Ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa saat oheisesta tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/806887296925823

Kahvikupit.jpg

Kohdataan Kivistössä, vihdoin!

1.6.2021

Tätä on odotettu!

Koronarajoituksia pikkuhiljaa puretaan, joten vihdoin voimme kohdata kasvotusten. Tervetuloa maksuttomalle ulkokahville tai teelle perjantaina 4.6., 11.6. ja 18.6. klo 12-14 asukastila Rubiinin edustalle osoitteeseen Rubiinikehä 2B :)

Save the Date

Kiitokset etanatalkooväelle

31.5.2021

MarjaVerkko kiittää ahkeria espanjansiruetanatalkoilijoita grillaamalla makkaraa ja paistamalla muurinpohjalettuja talkooväelle Maitorpan päiväkodin pihalla tiistaina 1.6. klo 18.30 alkaen. Sen jälkeen jatketaan vielä talkoilla klo 19. Ilouutisena voimme kertoa, että etanatalkoita jatketaan omatoimisesti koko kesän, sillä saamme pitää etanajätesaavit aina syksyyn saakka! Tämä auttaa todella paljon ongelman leviämisen ehkäisemisessä. Jos kaipaat lisätietoa talkootoiminnasta, ota meihin yhteyttä!

Drum

Kivistön kyläjuhla tulee taas - toivottavasti!

14.5.2021

MarjaVerkko suunnittelee järjestävänsä Kivistön kyläjuhlan jälleen syyskuussa 4.9. klo 11-14 Aurinkokivessä ja sen lähiympäristössä, jos vain suurten tapahtumien järjestäminen on sallittua ja turvallista silloin. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään koko suuralueen yhteistä juhlaa täällä: 

https://forms.gle/HpsDm2HbcqMN46NJ9

Ilmoittautumaan toimijana pääset täällä: https://forms.gle/xH2h2GwuGLyxofTH7

MarjaVerkon verkostoilta_taide.png

Tule keskustelemaan taiteesta, kädentaidoista ja kyläjuhlasta 

6.5.2021

Keskiviikkona 12.5. klo 18 alkaen MarjaVerkon etäverkostoillassa keskustellaan Kivistön taideyhteisöstä, taiteesta, kädentaidoista ja suunnitteilla olevasta Kivistön kyläjuhlasta. Tule mukaan! 

Espanjansiruetanat_ämpäri 2.jpg

Tule mukaan haitallisen vieraslajin, espanjansiruetanan, torjuntatalkoisiin! 

28.4.2021

Oletko nähnyt pihallasi tai lähiympäristössäsi espanjansiruetanoita viime vuosina? Ne ovat kotipuutarhojen ja kasvimaiden tuholaisia, jotka lisääntyvät tehokkaasti ja voivat levittää tauteja. Tällä alueella niitä on havaittu enenevässä määrin viime kesinä. Jos emme yhdessä tee töitä espanjansiruetanoiden hävittämiseksi, voi niiden määrä kasvaa entistä häiritsevämmäksi ja esiintymisalue laajentua nykyisestä. Tehokkainta espanjansiruetanan torjunta on keväällä ennen kuin talvehtineet yksilöt ehtivät munia. 

 

JÄRJESTÄMME TALKOITA lauantaista 8.5. ALKAEN

ILMOITTAUDU MUKAAN espanjansiruetanan torjuntatalkoisiin osoitteessa: https://forms.gle/4CDceDhJpLZ62YJU8  tai laittamalla viesti osoitteeseen elina.olki@marjaverkko.fi. Saat tarkempaa tietoa talkooaikatauluista ja toimintatavoista, kun olet ilmoittautunut mukaan. Voit myös tehdä talkootyötä omatoimisesti tontillasi sinulle sopivana ajankohtana.


Huomioimme tapahtuman järjestämisessä sen hetkiset koronarajoitukset ja ohjeistukset. Huomioidaan talkoillessa turvavälit ja talkoillaan yksin / yhdessä oman lähipiirin kanssa kokoontumisrajoituksia noudattaen. Lisätietoa espanjansiruetanasta löydät täältä: https://www.marjaverkko.fi/siisti-kivisto

Siivoustalkoot_kevät 2021.png

Tule mukaan siivoustalkoisiin! 

9.4.2021

Tule mukaan tekemään Kivistön suuralueesta entistäkin siistimpi paikka osallistumalla siivoustalkoisiin lauantaina 17.4. klo 13-15. Haastamme alueen asukkaat, seurat, yhdistykset ja yritykset mukaan. Lipunkantajan kentän parkkipaikan luota saa lainata tarvikkeita siivoamista varten. Huomaathan, että roskapihtejä on rajallinen määrä, eli niitä ei välttämättä riitä kaikille halukkaille. Jos sinulta löytyy omat pihdit, ne kannattaa ottaa mukaan. Siivoustalkoisiin voit osallistua missä päin tahansa Kivistön suuraluetta siivoamalla katualueita, omaa pihapiiriä, pientareita ja lähiluontoa.


Huomioimme tapahtuman järjestämisessä sen hetkiset koronarajoitukset ja ohjeistukset. Suosittelemme maskin käyttöä noutaessasi siivoustarvikkeita. Huomioidaan siivotessa turvavälit ja siivotaan yksin/ yhdessä oman lähipiirin kanssa kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Roskien keräyspisteitä ovat:

​- Lipunkantajan kierrätyspiste
- Kivistön juna-aseman keskimmäisen asemapömpelin pyörätelineiden luona (Hämeenlinnanväylän pääty)
- Kanniston koulun kierrätyspiste
- Alepaa vastapäätä olevan Kioskin tontin pohjoisreuna
- Miekkatien ja Kenraalintien risteys
- Koivupään kenttä ja muuntaja
- (Mahdollisesti Keimolanmäki vielä)

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ke 14.4. klo 18 

6.4.2021

MarjaVerkon sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 14.4.21 etänä Zoomissa (ja asukastila Rubiinissa). Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat sekä päätetään sääntömuutosehdotuksen hyväksynnästä. Sääntömuutosten tavoitteena on selkiyttää sääntöjä ja helpottaa etäosallistumista. Kokoukseen ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: elina.olki@marjaverkko.fi. Kokousasiakirjoja voi tiedustella ilmoittautumisen yhteydessä Elinalta.

Pääsiäismunajahtikuva.png

Lähde mukaan pääsiäismunajahtiin 27.-28.3. 

24.3.2021

Pääsiäinen on tulossa. Ympäri Kivistön suuraluetta on piilotettu tulevana viikonloppuna pahvisia laminoituja pääsiäismunia. Käy etsimässä omasi. MarjaVerkko järjestää tulevana viikonloppuna pääsiäismunajahdin, jossa voit löytää oman pääsiäismunan. Pääsiäismunalla saat lunastettua 30.3. oman pääsiäisyllätyksen, pääsiäismunasta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Etsimisen iloa!

Ostoskärryt.jpg

Luvassa keskustelua Kivistön palvelukeskittymän suunnitelmista 

18.3.2021

Tiistaina 6.4. klo 18 järjestettävän MarjaVerkon verkostoillan teemana on Kivistön palvelukeskittymän suunnitelmat. Mukana keskustelemassa kanssamme on Lehto Groupin Kenneth Nyman. Voit lähettää ennakkoon kysymyksiä aiheesta täällä

First Prize Badge

Oletko SINÄ etsimämme osaaja?

5.3.2021

Haemme järjestökoordinaattoria perhevapaan sijaisuuteen. Järjestökoordinaattorina osallistut alueellisen toiminnan ja tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen, innostat ihmisiä mukaan yhdistyksen toimintaan, olet mukana yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä, sekä hoidat osan viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Työsuhde on määräaikainen n. 9 kuukauden perhevapaan sijaisuus. Työ on kokopäivätyö. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä viesti osoitteeseen elina.olki@marjaverkko.fi perjantaihin 12.3. mennessä, niin saat lisätietoa tehtävästä. Merkitse otsikkokenttään: ”Järjestökoordinaattori”.

Haitallisten vieraslajien torjuntailta_k

Tule mukaan haitallisten vieraslajien torjunta -teemailtaan ti 9.3. klo 18

1.3.2021

MarjaVerkon maaliskuun etäverkostoillan teemana on haitallisten vieraslajien torjunta. Tilaisuus on kaikille avoin ja järjestetään verkon välityksellä Zoomissa. Mukana kanssamme keskustelemassa on Pekka Markkula Lions Clubista. Hän on työnsä puolesta ollut tekemisissä haitallisten vieraslajien torjunnan kanssa. Lisätietoa ja linkin löydät verkostoillan Facebook -tapahtumasta.

Talvihaaste.jpg

Osallistu talvihaasteeseen!

14.2.2021

Talvihaaste on talviliikuntaa ja ulkoilua yhdistävä haaste, jonka tarkoituksena on saada kivistöläisiä liikkumaan erilaisten talvisten puuhien parissa. Vaihtoehtoja liikkumiselle on useampia, valitse itsellesi mieluisimmat tavat ulkoilla ja osallistua.

MarjaVerkko on viime vuosina järjestänyt ystävänpäivän aikoihin rusettiluistelu -tapahtuman, ja lumettomina vuosina talvitempauksen, jonka tarkoituksena on ollut kerätä kivistöläisiä liikkumaan yhdessä. Vallitsevan korona -tilanteen vuoksi perinteistä tapahtumaa ei pystytä järjestämään, joten keksimme tälle vuodelle talvihaasteen tuomaan talviliikunnan iloa kivistöläisille.

Haasteeseen voit osallistua suorittamalla talvisia tehtäviä. Jaa kuva siitä, millä toiminnalla osallistut #meidänkivistö #Kivistöntalvihaaste & #marjaverkko Instagramissa, tai julkaisemalla kuva Facebook -tapahtumassamme. Arvomme osallistujien kesken leffalippu- ja herkkupaketin. Kuvassa voit olla esimerkiksi luistelemassa, hiihtämässä, tai voit jakaa kuvan esimerkiksi valmiista lumiukosta. Mitä useamman tehtävän teet ja kuvan jaat, sitä paremmat voittomahdollisuudet sinulla on! 

Perjantain ulkokahvittelut jatkuvat 5.2., 12.2. ja 19.2.

4.2.2021

Tule kahvittelemaan Lipunkantajankentän parkkipaikan läheisyyteen perjantaina klo 12-13.  Kahvittelu järjestetään nyt kun Kivistön kohtaamispaikkaa ei ole mahdollista pitää asukastila Rubiinissa perjantaisin. Pidetään huolta turvaetäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta. Nähdään perjantaina!

MarjaVerkon verkostoilta_10.2. (3).png

Tule etäverkostoiltaan keskustelemaan pysäköinnistä

1.2.2021

MarjaVerkon helmikuun verkostoilta pidetään keskiviikkona 10.2. klo 18 alkaen etänä Zoomin välityksellä. Verkostoillan teemana on alueella runsaasti keskustelua herättävä pysäköintitilanne. Keskusteluun osallistuvat Vantaan kaupungilta suunnittelupäällikkö Markus Holm (Kadut ja puistot -palvelualue) sekä Kivistön aluearkkitehti Anna-Riitta Kujala. Voit lähettää heille ennakkoon pysäköintiin liittyviä kysymyksiä anonyymisti täällä.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan ennakkoon verkostoiltaan lähettämällä sähköpostiviesti maanantaihin 8.2. mennessä osoitteeseen: elina.olki@marjaverkko.fi. Etäkokouslinkki tulee myös verkostoillan Facebook -tapahtumaan. Tervetuloa linjoille keskustelemaan kanssamme!

Cup of Coffee

Tule mukaan perjantain ulkokahvitteluille

28.1.2021

Tervetuloa ulkokahveille Lipunkantajankentän parkkipaikalle! MarjaVerkko tarjoaa kahvit perjantaina 29.1. klo 12-13. Voit tulla hakemaan itsellesi heijastimen, keskustelemaan, tai vaikka kysymään mieltä askarruttavia asioita Kivistöstä. Olemme paikalla puistossa säävarauksella. Kahvittelu järjestetään nyt kun Kivistön kohtaamispaikkaa ei ole mahdollista pitää asukastila Rubiinissa perjantaisin. Pidetään huolta turvaetäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta. Nähdään perjantaina!

https://www.facebook.com/events/804410883488190

Vapaaehtoistyö Kivistössä

25.1.2021

MarjaVerkko on perustanut Facebookiin Vapaaehtoistyö Kivistössä -ryhmän, jonka on tarkoitus toimia Kivistön suuralueen vapaaehtoistyön tekijöiden ja tarjoajien kohtaamispaikkana.

- Kiinnostaako sinua toimia vapaaehtoisena?

- Onko sinulla tarjota vapaaehtoistyötä?

Ryhmän tarkoituksena on tuoda alueella tarjolla oleva vapaaehtoistyö helposti vapaaehtoistyötä etsivien löydettäväksi kootusti samaan paikkaan. Liity mukaan ja löydä itsellesi sopivia tapoja osallistua alueelliseen toimintaan. Ryhmän löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/366800854614466

Täällä näet vapaaehtoistyön torilla esitellyt materiaalit.

Cup of Coffee

Tule mukaan perjantain ulkokahvitteluille

18.1.2021

Tervetuloa ulkokahveille Lipunkantajankentän parkkipaikalle! MarjaVerkko tarjoaa kahvit perjantaina 22.1. sekä 29.1. klo 12-13. Voit tulla hakemaan itsellesi heijastimen, keskustelemaan, tai vaikka kysymään mieltä askarruttavia asioita Kivistöstä. Olemme paikalla puistossa säävarauksella. Kahvittelu järjestetään nyt kun Kivistön kohtaamispaikkaa ei ole mahdollista pitää asukastila Rubiinissa perjantaisin. Nähdään perjantaina!

https://www.facebook.com/events/804410876821524

Tervetuloa vuoden 2021 ensimmäiseen etäverkostoiltaan!

8.1.2021

Ensi viikon kesiviikkona 13.1. on taas MarjaVerkon verkostoillan vuoro. Tule keskustelemaan MarjaVerkkoon ja Kivistöön liittyvistä teemoista. Verkostoilta järjestetään Zoomissa klo 18 alkaen. Ilmoittautumiset mielellään ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen: elina.olki@marjaverkko.fi

Facebook -tapahtuma: https://www.facebook.com/events/234217911385954

Asukastila Rubiinin ovet pysyvät kiinni

5.1.2021

MarjaVerkon hallinnoima asukastila Rubiini (Rubiinikehä 2b) pysyy kiinni koronaviruksen takia ainakin 31.1.  saakka ryhmän ohjeistuksen mukaisesti. Kiitämme ymmärryksestänne. Toivottavasti tapaamme pian, kunhan se on turvallista!

Green party hat

Tule linjoille MarjaVerkon etäpikkujoulukokoukseen 16.12.

10.12.2020

MarjaVerkon viimeinen vuoden 2020 verkostokokous on tällä kertaa etäpikkujoulukokous. Se pidetään Zoomissa keskiviikkona 16.12. klo 18 alkaen. Kokouksemme ovat kaikille avoimia, joten ilmoittaudu mukaan lähettämällä ilmoittautumissähköposti osoitteeseen elina.olki@marjaverkko.fi.

Kivistön joulutori peruttu

2.12.2020

Valitettavasti tiukentuneiden koronarajoitusten ja pahentuneen epidemiatilanteen vuoksi jouduimme perumaan vuoden 2020 joulutorin. Kiitämme lämpimästi kaikkia mukaan ilmoittautuneita ja toivomme, että olette mukana tekemässä vuoden 2021 joulutorista entistä paremman. Pysytään terveinä!

Valoaita.jpg

Valoa ja iloa kivistöäisille

1.12.2020

MarjaVerkko on yhteistyössä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa järjestänyt Kivistöön jouluvalot. Jouluvalot löydätte Keimolantien varresta työmaa-aidasta, joka löytyy Kivistön juna-aseman ja Syväkiventien välillä. Tervetuloa katselemaan joulun tunnelmaa tuovia valoja tästä päivästä eteenpäin joulukuun aikana. 

Kiitos kaikille mukana oleville toimijoille:

MarjaVerkko

Lions Club Vantaankoski-Vandaforsen

K-market Kivistö

Ravintola il Classico

Sansa Spa

Verhoomo Ulla Lehto

FitnessGym

Kivistön Martat

Keimolan omakotiyhdistys

Kivistön kirkko, Vantaankosken seurakunta

T2H

Luja

Cramo

Kivistön Facebook -joulukalenteri tuo myös iloa päivittäin avautuvilla luukuilla joulun odotukseen. Ota sivu seurantaan: https://www.facebook.com/kivistonjoulukalenteri/

Vapaaehtoistyön tori.jpg

Vapaaehtoistoimintaa lähistöllä?

19.11.2020

MarjaVerkko järjestää maanantaina 30.11. klo 18 asukastila etänä Zoomin kautta Vapaaehtoistyön torin, jonka tarkoituksena on yhdistää Kivistön suuralueen ja sen lähiympäristön vapaaehtoistyötä tarjoavat ja etsivät ihmiset.

Vapaaehtoistyön torilla pääset tutustumaan erilaisiin vapaaehtoistyötä tarjoaviin toimijoihin, kuten MarjaVerkkoon, Kartanopartioon ja seurakuntaan. Lisäksi saat tietoa esimerkiksi Attendon ja SOS-lapsikylän vapaaehtoistehtävistä alueella. Lämpimästi tervetuloa mukaan linjoille!

Tervetuloa toiminnan kehittämispajaan

16.11.2020

MarjaVerkon marraskuun kaikille avoin verkostokokous keskiviikkona 18.11. on todella lyhyt ja ytimekäs (18-18.30), sillä samassa yhteydessä pidämme toiminnan kehittämispajan klo 18.30 alkaen. Koronapandemian vuoksi tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen ja suosittelemme vahvasti etäosallistumista Zoomin välityksellä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset osoitteeseen elina.olki@marjaverkko.fi.

Palautetta turvallisuusilloista

9.11.2020

Kiitos kaikille Kivistön ja Keimolanmäen turvallisuusiltoihin osallistuneille. Toivoisimme teiltä tapahtumasta palautetta. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Palautetta voitte käydä antamassa täällä.

Jos teille jäi teemoihin liittyen kysymyksiä, tai kysymyksiä nousee näin arjessa tilaisuuden jälkeenkin, voitte aina olla meihin yhteydessä. Yhteyttä voitte ottaa https://www.marjaverkko.fi/otayhteytta, tai laittamalla viestiä esimerkiksi MarjaVerkolle sosiaalisessa mediassa, tai sähköpostitse osoitteeseen elina.olki@marjaverkko.fi

Tapahtumassa mainitut linkit ja yhteystiedot löydätte https://www.marjaverkko.fi/turvallisuusillat

Kivistön_turvallisuusilta_banner.png
Keimolanmäen_turvallisuusilta_banner.pn

Keskustellaan yhdessä turvallisuudesta

15.10.2020

 

MarjaVerkko ry ja Vantaan kaupunki järjestävät kaksi keskusteluiltaa Kivistön suuralueella. Tilaisuuksissa keskustellaan voimakkaasti kasvavan alueen hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvistä asioista. 

 

Kivistön turvallisuusilta: Ma 2.11. klo 19-21 Aurinkokiven koulun ruokalassa (Aurinkokivenkuja 1)

Keimolanmäen turvallisuusilta: Ti 3.11. klo 19-21 Keimolanmäen päiväkodin ruokalassa (Ajolenkki 8)

 

Mukana keskustelemassa ja vastaamassa kasvavan alueen turvallisuuteen liittyviin kysymyksiin ovat poliisin edustaja, Vantaan kaupungin turvallisuusasiantuntijat, nuorisotyön edustaja, koulujen johto sekä päihde- ja mielenterveyspalveluiden edustaja. Tilaisuuksiin on kutsuttu mukaan myös alueella sosiaalipalveluja tarjoavien toimijoiden edustajia. 

 

Tilaisuudet järjestetään ns. hybriditilaisuuksina, eli voit tulla paikalle tai osallistua etänä Microsoft Liven välityksellä. Lisätietoa turvallisuusilloista löydät täältä.

 

Koronapandemian vuoksi tilaisuuksiin otetaan rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tieto kumpaan tilaisuuteen osallistut osoitteeseen: eena.kero@marjaverkko.fi

 

Voit lähettää asiantuntijoille ennakkoon kysymyksiä täällä: 

Kivistön turvallisuusilta: https://forms.gle/RQaVtsnNXXGWXfgn6

Keimolanmäen turvallisuusilta: https://forms.gle/XnPTbyqmtwds6Lx5A

Saavuthan paikalle vain terveenä? Maskisuositus. Pidetään yhdessä huolta turvaetäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Lokakuun ohjelmaa.png

Lokakuun ohjelmaa

12.10.2020

21.10. MarjaVerkon verkostokokous klo 18-20 teemalla llmastoahdistuksesta eroon. Asiantuntijoina paikalla osallistumassa keskusteluun Sitran kiertotalousasiantuntija Lotta Toivonen sekä Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari. Keskustelemme ilmastonmuutoksesta, sen aiheuttamasta turhautumisesta ja ahdistuksesta sekä siitä, mitä voi tehdä lievittääkseen ahdistustaan (jos ahdistusta kokee). Monet lapset ja nuoretkin kokevat ahdistusta ilmastonmuutoksesta, joten vanhemmillekin tämä on hyödyllinen keskustelun aihe.

23.10. Kivistön kohtaamispaikassa vaatteiden tuunaus- ja korjauspaja klo 10-12

26.10. Pikkuleipien pursotuskurssi klo 18-20:30

28.10. Marjaverkko ja Monihelin Katto-toiminta järjestävät yhdessä Koti Suomessa -asumisinfotilaisuuden klo 17.30-19. asukastila Rubiinissa. Tilaisuudessa saat tietoa asumisen perusasioista Suomessa. 

30.10. järjestetään Kivistön kohtaamispaikassa CV-paja klo 10-12

Siisti Kivistö on meidän yhteinen juttumme

8.9.2020

MarjaVerkon syyskuun verkostokokouksen teemana on Siisti Kivistö. MarjaVerkon kokouksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Lisätietoa  ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä. Siivousteemaan liittyen järjestämme jälleen alueelliset siivoustalkoot lauantaina 3.10. klo 13-15. Haastamme kaikki mukaan talkoisiin! Talkoiden jälkeen järjestämme Kaikkien Kivistö -naapurustotreffit asukastila Rubiinissa klo 15-17. Tarjolla on pientä purtavaa ja rentoa yhdessäoloa. Saavuthan paikalle vain terveenä? Pidetään yhdessä huolta turvaetäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Kivistön kyläjuhla peruttu

17.8.2020

Vallitsevista olosuhteista johtuen olemme päättäneet olla järjestämättä Kivistön kyläjuhlaa tänä vuonna. Suuren tapahtuman järjestäminen ei tunnu vastuulliselta, turvalliselta eikä järkevältä kun tartuntojen ja joukkoaltistumisten määrä on ollut kasvussa erityisesti Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Kiitämme lämpimästi kaikkia kyläjuhlaan mukaan ilmoittautuneita ja toivomme, että olette mukana tapahtumassamme jälleen ensi vuonna. Tehdään yhdessä vuoden 2021 kyläjuhlasta entistäkin parempi tapahtuma!   

Cinema

Musaleffayö valtaa Kenraalinpuiston perjantaina 21.8.!

4.8.2020

Elokuun pimeneviä iltoja piristää Saturday Night Fever -elokuvanäytös. Piknik-henkiseen ulkoilmaesitykseen on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille, mutta osallistuthan vain terveenä! Elokuva pyörähtää käyntiin auringon laskettua klo 21.15 jälkeen. Leffasta nautitaan nurmikolla istuen, joten pakkaa piknik-huopa ja eväät sekä käteistä mukaan. Kivistön Martat myyvät kahvia, limua, mehua, irtokarkkipusseja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Roskattomuus on osa tunnelmaa.

Tapahtuma järjestetään säävarauksella! Korona-tilanteesta riippuen tilaisuuksiin saatetaan edellyttää ennakkoilmoittautumista. Mikäli tähän päädytään, liput jaetaan elokuussa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisesta ennakkoilmoittautumisesta tiedotetaan Pop Up Kino Helsingin uutiskirjeessä ja Facebook-tapahtumassa elokuun alussa. Uutiskirjeen voit tilata osoitteessa www.popupkino.fi

Pop Up Kino Helsinki järjestää tapahtuman ja Vantaan kaupunki tukee tapahtuman järjestämistä. Järjestelyissä on mukana myös MarjaVerkko.

Elokuva esitetään suomenkielisillä tekstityksillä
Pituus: 1t 58min
Ikäraja: K-12

You are Invited

MarjaVerkon syksy on ohjelmaa täynnä!

3.7.2020

Elokuusta alkaen asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2B) on keskiviikkoisin jälleen Coworking Kivistö -yhteisöllinen työtila, jonne voi tulla työskentelemään tai opiskelemaan klo 9-15.

Perjantaisin puolestaan Rubiinissa on kaikille avoin Kivistön kohtaamispaikka klo 9-15. Kohtaamispaikassa tulee olemaan työpajoja tai ohjattua toimintaa klo 10-12. Työpajat ja toiminta on suunniteltu kyselyssä eniten kannatusta saaneiden vaihtoehtojen ja ehdotusten perusteella. Luvassa on mm. kädentaitopajoja, hyvinvointiteemoja, yhteiskokkailua ja ruokailua ja CV paja.

Lisäksi kalenterissa on tuttuun tapaan isompia tapahtumia, kaikille avoimia verkostokokouksia ja teemailtoja sekä lyhytkursseja. Seuraa siis tiedotuksia toiminnasta täällä nettisivullamme, Facebookissa ja Instagramissa 🧐

Contract

Ilmoittautuminen kyläjuhlaan auki

18.6.2020

Järjestämme Kivistön kyläjuhlan kokonaan ulkona lauantaina 5.9.2020 klo 11-14 Aurinkokiven koulun pihalla, Lipunkantajanraitilla sekä Lipunkantajan kentällä, jos se on sallittua syyskuussa. Perumme tapahtuman tarvittaessa.

Paikallisyritykset, sivutoimiset käsityöläiset, yhdistykset, seurat, esiintyvät taiteilijat ja muut toimijat: ilmoittautuminen kyläjuhlaan on auki! Ilmoittaudu mukaan täällä.

Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan paljon käsipareja. Otamme erittäin kiitollisena kaiken avun vastaan! Ilmoittaudu mukaan tapahtumavapaaehtoiseksi iloiseen joukkoon täällä.

Tervetuloa keskustelemaan mm. yhteisöllisyyden kehittämisestä

10.6.2020

Olit sitten asukas, taloyhtiön hallituksen tai asukastoimikunnan jäsen, isännöitsijä, kiinteistöhuollon edustaja, paikallisyrittäjä tai vaikkapa yhdistyksen tai urheiluseuran edustaja, tule mukaan asukastila Rubiiniin (Rubiinikehä 2B) torstaina 11.6. klo 18 keskustelemaan siitä, mitä voimme yhdessä tehdä alueen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kehittämisen eteen.

Kivistön_kohtaamispaikka_tapahtumabanner

Kivistön kohtaamispaikka auki 12.6. & 26.6.

2.6.2020

Iloksemme ilmoitamme, että Kivistön kohtaamispaikka on auki asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2B, 01700 Vantaa) perjantaina 12.6. ja 26.6. klo 9-15. Tule käyttämään kirjojen vaihtokaappia, keskustelemaan syksyn kohtaamispaikkatoiminnasta, kyselemään MarjaVerkon toiminnasta tai Kivistön suuralueen asioista. Muistathan, että paikalle voi tulla vain täysin oireettomana.

Roskakävely.jpg

Tule mukaan etäroskakävelyyn la 23.5. klo 14

20.5.2020

Sääennuste näyttää lupaavalta tulevalle lauantaille 23.5., joten pue päällesi jotain punaista, kuten hattu, huivi tai takki ja lähde etäroskakävelylle klo 14. Turvavälit huomioiden tietysti. Tehdään yhdessä siistimpi Kivistö!

 

Ota mukaan muovipussi ja hansikkaat käteen. Jos sinulla on noukkijat / roskapihdit, niin ne tietysti myös.

Tervetuloa MarjaVerkko ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 3.6. klo 18.15

15.5.2020

Kokouksen asialistan löydät täältä. Vuosikokous pidetään poikkeuksellisesti Aurinkokiven koulun ruokalassa (Aurinkokivenkuja 1. 01700 Vantaa), jotta kokouksessa saadaan pidettyä riittävästi etäisyyttä osallistujien välillä.

Alueen kehityksestä ja yhteisöllisyydestä kiinnostunut, ilmoittaudu mukaan

12.5.2020

Olit sitten asukas, taloyhtiön hallituksen tai asukastoimikunnan jäsen, isännöitsijä, kiinteistöhuollon edustaja, paikallisyrittäjä tai vaikkapa yhdistyksen tai urheiluseuran edustaja, tule mukaan keskustelemaan siitä, mitä voimme yhdessä tehdä alueen hyvinvoinnin eteen.

Normaaliolosuhteissa MarjaVerkon kaikille avoimet verkostokokoukset ovat olemassa tätä tarkoitusta varten, mutta nyt kun fyysisiä tapaamisia ei voida vielä järjestää, niin tartutaan toimeen ja tehdään jotain muuta. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan täällä. Kiitos aktiivisuudestasi!

Zero Waste vinkit.png

Siisti Kivistö on meidän kaikkien juttu!

6.5.2020

MarjaVerkon alueelliset siivoustalkoot tältä keväältä jouduttiin siirtämään koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi, mutta mikäänhän ei estä meitä siivoamasta ympäristöämme omatoimisesti 🙂.

Suomessa syntyneen Roska päivässä -liikkeen http://www.roskapaivassa.net/ 20 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi MarjaVerkko haastaa sinut keräämään päivittäin vähintään yhden roskan. Zero Waste Finland ry puolestaan on tehnyt hyvät ohjeet turvalliseen ja hygieeniseen roskien keräämiseen poikkeusaikana (katso kuva vasemmalla).

Lähde mukaan tekemään Siistiä Kivistön suuraluetta kanssamme! Voit myös haastaa mukaan ystäväsi, naapurisi tai tuttavasi. Jokainen pienikin teko on tärkeä ♻️

Asukastila Rubiinin ovet pysyvät kiinni

5.5.2020

MarjaVerkon hallinnoima asukastila Rubiini (Rubiinikehä 2b) pysyy kiinni koronaviruksen takia ainakin 31.5.  saakka hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Kiitämme ymmärryksestänne. Toivottavasti tapaamme pian, kunhan se on turvallista!

Tukea tarjolla

7.4.2020

MarjaVerkko tarjoaa apua ja tukea tässä poikkeuksellisessa tilanteessa omien resurssiensa puitteissa. Meidät saa kiinni Facebookin kautta, sähköpostitse osoitteesta elina.olki@marjaverkko.fi tai puhelimitse klo 9-20 numerosta 045 168 9229. Yhdessä selviämme tästä! Voit myös ehdottaa meille erilaisia yhteistyömuotoja auttamistoimintaan Kivistön suuralueella.  

Toimintaa ja tapahtumia peruttu ja siirretty, asukastila suljettu

17.3.2020

MarjaVerkon hallinnoima asukastila Rubiini (Rubiinikehä 2b) on suljettu koronaviruksen takia ainakin 13.5. (päivitetty) saakka hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Tilannetta seurataan tarkasti ja tilan avaamisesta uudestaan päätetään myöhemmin. Valtaosa MarjaVerkon toiminnasta on siirretty (lyhytkurssit, pajat, vuosikokous) tai peruttu (puistokonserttitapahtuma KYTKE-festari, Kivistön kohtaamispaikka). 

Lähiluontoilta.jpg

Lähiluontoilta ja paljon muuta!

26.2.2020

Keskiviikkona 11.3. klo 18 asukastila Rubiinissa keskustellaan lähiluonnosta. Tunnetko sinä lähiympäristösi ulkoilureitit, maastot ja luonnonsuojelualueet? Haluaisitko tietää niistä enemmän? Paikalla on mm. Vantaan kaupungilta liikunta- ja urheilualueiden suunnitteluinsinööri, Kiemolan Kaiusta hiihto- ja suunnistusjaoston edustaja sekä luonnonsuojelualueet tunteva kaupungin ympäristösuunnittelija Jarmo Honkanen. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan!

Keväälle on luvassa myös useita lyhytkursseja asukastila Rubiinissa, alueelliset siivoustalkoot sekä tietysti iloinen puistokonserttitapahtuma KYTKE-festari. Lisätietoa löydät mm.  tapahtumakalenterista  sekä MarjaVerkon Facebook -sivulta.

Talvitempaus Lipunkantajankentällä 13.2. klo 18

10.2.2020

Torstaina 13.2. klo 18 ulkoillaan, pelataan ja leikitään Lipunkantajankentällä (Lipputie 9, 01700 Vantaa). Sääolosuhteiden vuoksi Rusettiluistelu jouduttiin perumaan, mutta talvitelmapuksessa ohjelmassa on sählyä, tarkkuusheittoa, temppurata, petanquea, mölkkyä, turbokeihäs sekä perheen pienimmille kolmipyörällä ajoa. Lipunkantajankentän ulkoliikuntapaikkaan voi tulla tutustumaan ja koripallokorikin alueelta löytyy. Tule mukaan ulkoilemaan. Kentän laidalla myynnissä kuumaa mehua, kaakaota, grillimakkaraa ja hernekeittoa. Vapaa pääsy!

Järjestäjinä MarjaVerkko, Keimolan Omakotiyhdistys sekä Seutulan Kyläyhdistys

Tapahtumien_Kivistö_banneri.jpg

Tapahtumien Kivistö teemana MarjaVerkon verkostokokouksessa 12.2.

4.2.2020

MarjaVerkon hallinnoimassa asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) keskustellaan keskiviikkona 12.2. klo 18 alkaen Kivistön suuralueella vuosittain järjestettävistä kaikille avoimista tapahtumista. Tule kertomaan millaisia tapahtumia sinä toivoisit alueelle tulevaisuudessa ja mitä voisit olla mukana toteuttamassa. Maksuton kahvitarjoilu.

Kirjojen vaihtokaappi.jpg

Kirjojen vaihtokaappi käyttöön asukastila Rubiinissa

31.1.2020

MarjaVerkon hallinnoimassa asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) on nyt otettu kirjojen vaihtokaappi käyttöön. Kaappiin voi tuoda itselleen tarpeettomaksi jääneitä kirjoja (maltillisesti, sillä tilaa on rajallisesti) ja sieltä voi ottaa mukaan itseä kiinnostavaa luettavaa. Vaihtokaappia voi käyttää aina silloin, kun tilassa on kaikille avointa toimintaa, kuten perjantaisin Kivistön kohtaamispaikan yhteydessä klo 9-15. Tervetuloa tutustumaan :)

kirjojenvaihto_kuva_edited.jpg

Kirjojen vaihtoilta asukastila Rubiinissa 29.1.

27.1.2020

Asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) järjestetään kirjojen vaihtoilta keskiviikkona 29.1. klo 17.30-19.00. Idea on hyvin yksinkertainen: tuo mukanasi 3-5 sinulle tarpeettomaksi jäänyttä kirjaa ja voit ottaa enintään 5 jonkun muun tuomaa kirjaa mennessäsi. Voit myös tulla tutustumaan asukastila Rubiiniin tai MarjaVerkon toimintaan. Lämpimästi tervetuloa! 

Kivistön_kohtaamispaikka_tapahtumabanner

Kivistön kohtaamispaikka avautuu 10.1.!

6.1.2020

Perjantaista 10.1.2020 alkaen asukastila Rubiini (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) toimii Kivistön kohtaamispaikkana klo 9-15. Rubiiniin voi tulla tapaamaan MarjaVerkon työntekijää, keskustelemaan ja kyselemään Kivistön suuralueen asioista, verkostoitumaan tai vaikkapa työskentelemään tai opiskelemaan. Sinä päätät! Tule tutustumaan. 

Kokoustapahtumakuva.png

Tervetuloa uudistuviin MarjaVerkon verkostokokouksiin!

2.1.2020

Hyvää alkanutta vuotta 2020! Uuden vuoden ja uuden vuosikymmenen aluksi päätimme uudistaa perinteisiä kokouksiamme. Tilaisuudet ovat edelleen kaikille avoimia ja niissä käsitellään edelleen ajankohtaisia asioita, mutta tavoitteena on, että kokouksissa olisi joku kiinnostava ja vaihtuva teema tai aihe. Kokouspaikkana toimii totuttuun tapaan asukastila Rubiini (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) ja kokousilta keväällä 2020 on keskiviikko. Ensimmäinen verkostokokous on ke 8.1. klo 18 alkaen ja kokouksessa ideoidaan yhdessä tulevia teemoja ja aiheita loppuvuodeksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan kertomaan mikä aihe juuri sinua kiinnostaisi!

Kivistön joulutorin tunnelmia

16.12.2019

Kivistön joulutoria vietettiin vetisissä, mutta iloisissa tunnelmissa sunnuntaina 15.12. Safiiriaukiolla. Oheisohjelmasta vastasivat Vantaan kaverikoirat, seurakunnan kuoro, Lions Club Vantaankoski-Vandaforsenin torille tuoma joulukuusi, Joulupukki sekä leijona. Lisäksi Alsbölen talli järjesti ponisratsastusta hintaan 3€ / talutus. Lämmin kiitos kaikille torikävijöille, myyjille ja vapaaehtoisille, jotka autoitte torin järjestämisessä! 

Toritunnelmasta oli pieni juttu mm. LC Vantaa / Rubiini-Rubinen -klubin nettisivulla. LC Vantaankoski-Vandaforsen vei viime viikolla kaksi joulukuusta myös ilahduttamaan Vantaan sairaalan (ent. Katriinan sairaalan) väkeä. Hyvää joulumieltä tuovan kertomuksen kuvineen löydät täältä.

glögi.jpg

MarjaVerkon pikkujoulu 2.12. klo 17.30 alkaen asukastila Rubiinissa

25.11.2019

Normaalin kuukausittaisen kokouksen sijaan MarjaVerkko pitää joulukuussa pienimuotoisen pikkujoulun  asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa) maanantaina 2.12. klo 17.30. Nautitaan yhdessä glögiä, piparkakkuja ja joulutorttuja sekä tutustutaan ja vaihdetaan kuulumisia rennossa ilmapiirissä. Samalla keskustellaan ajankohtaisista asioista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kivistön joulutorin 2019 myyntipaikkahaku ja vapaaehtoisten rekrytointi avattu

7.10.2019

Kivistön joulutori 2019 on suunnitteilla taas, tällä kertaa Safiiriaukiolle su 15.12. klo 12-15. Myyntipaikkaa voi hakea täyttämällä oheisen hakulomakkeen

Olisiko sinulla hetki aikaa auttaa? Lähde mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoon! Tarjolla on monenlaisia vapaaehtoistehtäviä. Voit osallistua juuri niin kauan kuin ehdit ja haluat. Saat perehdytyksen tehtävään ja halutessasi myös todistuksen osallistumisestasi. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua täällä.

Elävää historiaa -tapahtuma Seutulan VPK:lla ke 25.9. klo 14 - 18

18.09.2019 (lisäys 21.10.2109)​ 

Vantaankosken Lions Clubin Thorleif Johanssonin yhteenveto tilaisuudesta löytyy täältä.

MarjaVerkko, Katrinebergin kartano ja Seutulan VPK järjestävät yhdessä Elävää historiaa -tapahtuman, jossa jaetaan tarinoita eletystä elämästä Kivistön suuralueella ja kerätään kuvia ja muuta rekvisiittaa taltioitavaksi tuleville sukupolville. Alueella toimivat eläkeläisyhdistykset ja kerhot saavat esittäytyä tilaisuuden alussa. Tilaisuudessa on maksuton kahvitarjoilu Yhteisen pöydän tuotteista Seutula-Riipilän Marttayhdistyksen ja Kivistön Marttojen tarjoilemana.

 

Tervetuloa mukaan!

Kivistön kyläjuhla Aurinkokivessä 7.9. klo 1114

31.05.2019

Perinteistä Kivistön kyläjuhlaa vietetään tänä vuonna Aurinkokivessä (Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa) lauantaina 7.9. klo 11 - 14. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

Kyläjuhla kasvaa vuosi vuodelta ja tapahtuman mahdollistamiseksi tarvitaan myös vapaaehtoisia muun muassa opastamaan esiintyjiä, toimijoita ja kyläjuhlakävijöitä. Aiempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä tai tapahtumajärjestämisestä ei tarvitse olla ja osallistua voi vaikka vain yhdenkin tunnin, mukaan voi ilmoittautua täällä. Suuri kiitos jo etukäteen kaikille upeille vapaaehtoisille!

Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään koko kylän yhteistä juhlaa!

KYTKE_2019_tunnelma.jpg

Tunnelmia Vantaan päivän lipunnostosta sekä KYTKE-festarilta

20.05.2019

LC Vantaankoski-Vandaforsenin leijonan ja MarjaVerkon hallituksen jäsenen Thorleif Johanssonin kirjoittamat tiedotteet Vantaan päivän lipunnostosta 15.5. Aurinkokivessä sekä KYTKE-festarilta 2019 löytyvät linkkien takaa. 

KYTKE logo uusi_FB_Banner.jpg

KYTKE-festari Kenraalinpuistossa 18.5.2019

13.05.2019

Rennon letkeä koko perheen iloinen puistokonserttitapahtuma järjestetään Ravintolapäivänä lauantaina 18.5. klo 14-17 jo viidettä kertaa! Tule mukaan nauttimaan lavaohjelmasta, josta vastaavat pääosin vantaalaiset lapset ja nuoret, tai perusta oma pop-up ravintola festarialueen välittömään läheisyyteen. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Siivoustalkoot

15.04.2019

Tervetuloa mukaan tekemään lähiympäristöstäsi entistäkin siistimpi paikka! MarjaVerkko osallistuu pääkaupunkiseudun yhteisiin siivoustalkoisiin järjestämällä talkoot sunnuntaina 5.5. klo 13 alkaen. Haastamme mukaan niin yksityishenkilöt, yhdistykset, joukkueet, seurat kuin yrityksetkin! Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

Documents

Tervetuloa MarjaVerkko ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen ma 25.3.2019

01.03.2019

Vuoden 2019 sääntömääräinen vuosikokous pidetään ma 25.3. klo 17 alkaen asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b). Asialista löytyy täältä, muita kokousasiakirjoja voi tiedustella Elinalta (elina.olki at marjaverkko.fi).

Tervetuloa MarjaVerkko ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen ma 25.3.2019

01.03.2019

Vuoden 2019 sääntömääräinen vuosikokous pidetään ma 25.3. klo 17 alkaen asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b). Asialista löytyy täältä, muita kokousasiakirjoja voi tiedustella Elinalta (elina.olki at marjaverkko.fi).

nuotti.png

Kivistöstä kajahtaa maaliskuussa

11.02.2019

Luvassa upeaa kuoromusiikkia: MarjaVerkon järjestämässä Kivistöstä kajahtaa -kuorokonsertissa torstaina 28.3. klo 18.30 Aurinkokivessä esiintyvät Vantaan Kamarikuoro sekä Aurinkokiven koulun musiikkiluokkien oppilaat erikseen ja yhdessä. Konsertti on maksuton, vapaaehtoinen käsiohjelma 10 euroa. Käsiohjelmien tuotto käytetään lyhentämättömänä esiintyjien toiminnan tukemiseen.

Konsertti järjestetään Vantaan kulttuuripalveluiden tuella.