top of page

MarjaVerkon yhteisöjäsenet 

 

Ei meitä ilman teitä! MarjaVerkon jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Kivistön suuralueesta kiinnostuneet seurat, yhdistykset, julkisyhteisöt ja yksityishenkilöt. Jäseneksi voi liittyä täällä.

Etelä-Vantaan eläkeläiset

 

Etelä-Vantaan eläkeläiset ry edistää ikäihmisten fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia Länsi-Vantaan alueella.

 

 

 

If Helsinge Atlas rf

 

Atlas on käsipalloon erikoistunut urheiluseura, joka järjestää runsaasti toimintaa kaikenikäisille.

 

 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos

 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos toimii 15 kunnan alueella Uudenmaan itä- ja keskiosissa.

 

 

Kalliola

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Kalliola on hyvän tekijä, joka rakentaa yhdenvertaista yhteiskuntaa. Tarjoamme toimintaa ja palveluita yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi.

 

 

Kanniston koulun vanhemmat

 

Kanniston koulun vanhempien toiminnan tarkoitus on Kanniston koulun oppilaiden yhteisen hyvän edistäminen. 

 

Keimola Golf Vantaa

 

Keimola Golf tarjoaa laadukkaita golf-elämyksiä luonnonkauniissa ympäristössä. 

Keimolan Kaiku

 

Keimolan Kaiku on perinteikäs vuonna 1954 perustettu urheiluseura. Laijeina jalkapallo, lentopallo, hiihto, suunnistus sekä salibandy. Lapsille järjestetään myös erikseen kerhotoimintaa.

Keimolanmäen vanhemmat ry

 

Keimolanmäen vanhemmat ry on 2021 perustettu vanhempainyhdistys Keimolanmäen koulun ja päiväkodin lasten vanhemmille. Tavoitteenamme on tarjota lapsille kivoja juttuja, toimia tarvittaessa vanhempien ja koulun välikätenä sekä edistää ja kehittää alueen palveluja ja toimintaa, turvallisuutta unohtamatta.

Kivistön ja Keimolan omakotiyhdistys

 

Yhdistys seuraa ja kommentoi asumisympäristöä koskevia asioita, etenkin kaavatilanteita ja paikallisia palveluja. Omakotiyhdistys järjestää myös keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

 

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos vastaa pelastustoimesta Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Vantaan kuntien alueella. Perustehtävänä on tuottaa ja ylläpitää turvallisuutta.

Kivistön alueen vanhempainyhdistys

 

Kivistön lasten asialla vuodesta 2006. KiVa muun muassa järjestää harrastusmahdollisuuksia alueella ja ottaa kantaa lapsiperheitä koskeviin asioihin. Jäseninä satoja perheitä. 

Kivistön Eläkeläiskerho

Aktiivinen eläkeläiskerho, jonka toimintaan kaikki ovat tervetulleita. Monipuolista toimintaa sekä asukastila Rubiinissa että muualla. 

Kivistön Martat

 

Elämä on parasta itse tehtynä! Kivistön Martoissa pidetään marttailtoja jäsenten toivomista aiheista. Lisäksi muun muassa järjestetään retkiä ja osallistutaan monenlaisiin tapahtumiin.

Laurea

 

Laurea on usealla paikkakunnalla toimiva monialainen ammattikorkeakoulu.

Suomen Lions-liitto

Lions Club Vantaankoski - Vandaforsen

Lions Club Vantaa / Rubiini - Rubinen

Lionstoiminnan kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.

Petaksen asukasyhdistys

 

Petas on parin sadan asukkaan omakotialue Vantaalla, Kehä III:n ja Hämeenlinnantien risteyksestä noin kilometri luoteeseen.

SB Vantaa

 

Salibandyseura, jonka joukkueita on edustettuna miehissä, naisissa, tytöissä ja pojissa. SB Vantaa järjestää myös salibandykerhotoimintaa Länsi-Vantaan alueella.

PuHu Juniorit

 

Vantaalaista huippukorista #puhunation! Koripalloa kilpa- ja harrastusmielessä kaiken ikäisille, myös erityisryhmille.

Seutulan kyläyhdistys

 

Kyläyhdistyksen tarkoitus on puoluepoliittisesti sitoutumattomana osallistua Seutulan suuraluetta koskevaan suunnitteluun, tehdä aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja viranomaisille ja poliittisille päättäjille.

Seutulan Urheilijat -37

 

Monipuolinen urheiluseura kaiken ikäisille. Lajeina mm. hiihto, yleisurheilu ja maastojuoksu.

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. SOS-Lapsikylä tekee kehittämis- ja vaikuttamistyötä, panostaa perheiden varhaiseen tukeen ja tuottaa monipuolisia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja.

Tikkurilan Teatteri

 

Yhdistys ylläpitää Tikkurilan Teatteri -nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Timanttipartio

 

Timanttipartio on moderni partion paikallisyhdistys, joka haluaa tarjota partioelämyksen kaikille vantaalaisille. Tervetulleita ovat 0-130-vuotiaat lapset, nuoret ja aikuiset. Twitter ja Instagram @timanttipartio.

Vantaan Akateemiset Naiset

 

Toiminnan tarkoitus on tukea akateemisia naisia muun muassa edistämällä akateemisten naisten tasa-arvoa työelämässä sekä tukemalla naisten keskinäistä verkostoitumista.

 

VJS

 

Vantaan jalkapalloseura VJS on yksi Suomen suurimpia junioriseuroja - seuralla on lähes 1700 lisenssipelaajaa Länsi- ja Keski-Vantaan alueilla. VJS tarjoaa jalkapalloa jokaiselle.

 

Vantaan kaupunki

 

Vantaan kaupunki on MarjaVerkon taloudellinen tukija. Erityisen aktiivisesti verkostossa ovat olleet mukana mm. kulttuuri- ja nuorisopalvelut, asukaspalvelut sekä kaavoitus- ja maankäyttö.

Vantaankosken seurakunta

 

Uudistuva seurakunta, joka on olemassa kaikkia alueen ihmisiä varten. 

Vantaan Mieskuoro Vantasia

Vantaan Laulu ja Tikkurilan Mieskuoro ovat yhdistyneet Vantaan Mieskuoro Vantasiaksi. 

Vantaan Liikuntayhdistys

 

Liikuntayhdistys edistää liikuntamahdollisuuksia sekä kuntalaisten hyvinvointia ja elämänlaatua mm. tukemalla yhteisöllisyyttä ja varmistamalla että liikunnalle on hyvät olosuhteet yhteistyössä kaupungin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Vantaan Musaiikki

 

Taiteen perusopetusta Länsi-Vantaalla. Toiminnassa pyritään vaalimaan ja sytyttämään rakkautta musiikkiin moniarvoisesti sekä tarjoamaan kasvua ja kannustusta omien musiikkitaitojen kehittämisessä.

Vantaan Salamat

 

Länsi-Vantaalla toimiva yleisurheilun erikoisseura. Seura haluaa tarjota kaikenikäisille jäsenilleen monipuolisia ja terveitä liikunta- ja seuratoimintaharrastuksia, jotka jatkuvat läpi koko elämän ja osaltaan edistävät yksilön hyvinvointia ja työkykyä.  

Vantaan Shoto Budo

 

Shoto Budo on kamppailulaji, jonka tavoitteena on tarjota monipuolinen tapa liikkua ja ylläpitää kuntoa sekä kehittää itsepuolustustaitoja.

Vantaan Sydän

 

Vantaan Sydän ry edistää sydänterveyttä eri puolilla Vantaata. Monipuolinen toiminta perustuu vapaaehtoiseen kansalaistoimintaan -suoraan sydämestä sydämelle.

Vantaan Voimisteluseura

 

Voimistelun ja tanssin suurseura. Seuran toiminta on jakautunut kolmeen toimintasiipeen: voimisteluun, tanssiin sekä harrasteliikuntaan.

Walter ry

 

Walter ry:n tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä vuorovaikutusta Suomessa, erityisesti lasten ja nuorten parissa. Walter pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan ihmisten arvomaailmaan: edistämään muiden kunnioittamista, ymmärtämistä, välittämistä ja vastuun ottamista.

bottom of page