Naapurikummista tukea ja turvaa

MarjaVerkolla on kunnianhimoinen tavoite: kukaan ei saa jäädä Kivistössä yksin vasten tahtoaan. Turvaverkoston rakentaminen uudella alueella voi kuitenkin olla hankalaa, jos kontakteja ei entuudestaan ole. Naapurikummitoiminta on yksi askel kohti tavoitteen saavuttamista.
 
Naapurikummi on Kivistön suuralueella jo asuva asukas, jonka tehtävänä on helpottaa uuden asukkaan sopeutumista kotiseudulleen. Naapurikummilta saa tietoa alueen palveluista ja harrastuksista, mutta tavata voi myös ihan muuten vaan vaikka piknikin merkeissä lähipuistossa. Toiminnan tarkoituksena on helpottaa kontaktien luomista, joten mitään tarkkoja raameja kummitapaamisille ei ole.

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit joko hakea itsellesi naapurikummia tai ilmoittautua naapurikummiksi. Otamme sinuun yhteyttä. MarjaVerkko vastaa kummien perehdytyksestä. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Tarkempaa käytännön ohjeistusta naapurikummina toimimisesta kiinnostuneille löydät
täältä.
 
Naapurikummitoiminta on aloitettu osana STEA:n avustamaa Usva-projektia (Usva 2016–2018 - Kivistön suuralueen uusien asukkaiden vastaanotto ja sopeuttaminen).

​​Ota yhteyttä:                        
elina.olki(at)marjaverkko.fi

​Mistä löydät meidät: 
Asukastila Rubiini

Rubiinikehä 2b, 01700 Vantaa
(paikalla sopimuksen mukaan)

© 2019 MarjaVerkko ry

 

Y-tunnus 2634659-5

Tietosuojaseloste