top of page
IMG_2004

IMG_2004

KYTKE_2022_tanssi_edited

KYTKE_2022_tanssi_edited

DSC_0328

DSC_0328

DSC_0067

DSC_0067

IMG_8435

IMG_8435

IMG_8390

IMG_8390

DSC_0260

DSC_0260

IMG_8325

IMG_8325

KYTKE-festari

 

KYTKE-festari on tapahtuma erityisesti Kivistön suuralueen lapsille, nuorille ja ihan kaikille! Kanniston Kenraalinpuiston loppukeväästä valloittava pääsymaksuton festari on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Festarilla pääsee nauttimaan upeista musiikkiesityksistä ja hauskasta oheisohjelmasta. Lavaohjelmasta vastaavat pitkälti lahjakkaat vantaalaiset lapset ja nuoret omine yhtyeineen, oheisohjelmaa taas ovat järjestäneet mm. lapsiperheiden parissa toimivat yhdistykset ja seurat, Vantaan kaupungin nuorisopalvelut sekä Vantaankosken seurakunta.

Kevään 2024 KYTKE-festari järjestetään lauantaina 18.5. 

Päivitämme tapahtumaan tietoa esiintyjistä, toimintapisteistä, tapahtuman tukijoista ynnä muusta.

  • KYTKE-festarin Instagram
KYTKE_2024_A5.png

Saavuthan paikalle jalan, pyörällä tai julkisilla liikennevälineillä? Jos auton käyttö on välttämätöntä, kannattaa se jättää vähän kauemmaksi. Tarvittaessa voit pysäköidä Lipunkantajankentälle Lipputien varteen. Kenttä on varattu pysäköintiä varten tapahtuman ajaksi.

Kirppistelijöille muistutukseksi, että autolla ei pääse aivan kirppisalueelle saakka. Lähimmäksi pääsee Huovintieltä, Rubiinikehältä tai Lipputieltä.

Karttakuva alueesta oikealla.

KYTKE-festarin tarina

 

Aloite festarin järjestämiseen tuli Kivistön alueen vanhempainyhdistykseltä (KiVa ry), joka toivoi lisää yhteisiä ja yhteisöllisiä tapahtumia erityisesti Kivistön lapsille ja nuorille. Ensimmäinen KYTKE-festari järjestettiin Kanniston Kenraalinpuistossa keväällä 2015. Festaria lähdettiin toteuttamaan innokkaan työryhmän voimin.

 

Tapahtuman päärahoittajana toimi kulttuurien välisen vuorovaikutuksen edistämiseen keskittyvän Walter ry:n KYTKE-projekti, josta myös festari sai nimensä. Myös Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut ja Laurea-ammattikorkeakoulu olivat tärkeässä roolissa ensimmäisen festarin järjestämisessä.

Ensimmäisellä festarilla esiintyivät mm. Yasmine Yamajako, Haza Hajipoori ja Jeffrey Kam, Mimi ja Kuku, Volta, Carbine, Ville Heinonen ja Underground Girls. Sen jälkeen tapahtumassa on esiintynyt mm. Sandhja ja Jepa Lamberg, Soiva Siili Duo, Alex Ikonen Band, Kengurumeininki Duo, Höpinätötterö Duo, Tidjan Bâ ja Anna Laulumaa sekä Mirkka ja Luis.

Kirppisk.png
bottom of page