top of page

MarjaVerkon monilajikesäleirit 2017

MarjaVerkon vaudikkaat

monilajikesäleirit tulevat taas!

Ilmoittautuminen vuoden 2017 leireille on päättynyt. 

Liikuntapainotteiset lajileirit ovat 7–10-vuotiaille suunnattuja päiväleirejä Kanniston koululla kesä- ja elokuussa. Leirit koordinoi kivistöläinen aluekehitysverkosto MarjaVerkko ry ja toiminnasta leirien aikana vastaavat paikalliset seurat.

 

Leirit tarjoavat kivaa valvottua tekemistä lähellä kotia, uusia kavereita ja myös mahdollisuuden kokeilla hauskoja uusia harrastuksia. Leirieillä ei suoriteta hampaat irvessä vaan pidetään yhdessä hauskaa liikunnan merkeissä. Seurat esittelevät leireillä omia lajejaan, mutta luvassa on myös mm. liikunnallisia leikkejä ja muuta mukavaa.

Yhteydenotot vuoden 2017 leireihin liittyen: monilajikesaleiri2017(at)gmail.com.

5.–9.6.

Leirikonkari Atlaksen laji on vauhdikas ja monipuolinen käsipallo. Moni lapsi on ihastunut leirillä käsipalloon niin pajon, että on jatkanut harrastusta myös leirin jälkeen. Viikko 23, 5–9.6. 125 euroa.

12.–16.6.

Leirikesän 2017 uusi tulokas on Vantaan Salamat. Leiriviikolla perehdytään yleisurheilun saloihin rennolla ja iloisella otteella.
Viikko 24, 12–16.6. 125 euroa.

19.–22.6.

Juhannusviikolla lajina on supersuosittu salibandy, kun leiriä vetää SB Vantaa, yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista. Huomaathan, että juhannusaattona ei ole leiriohjelmaa eli leiriviikko on neljän päivän pituinen.

Viikko 25, 19–22.6. 100 euroa.

31.7.–4.8.

Elokuussa ennen koulujen alkua on mahdollista kokeilla kahta hauskaa ja varsin erilaista harrastusta: partiota ja golfia. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Timanttipartio vetää kolme päivää (ma–ke), Keimola Golf kaksi päivää (to–pe). Golfpäiviin sisältyy kuljetus Keimolaan ja takaisin Kanniston koululta (mahdollista toki myös saapua ja poistua omalla kyydillä).

 

Viikko 31, 31.7.–4.8. 125 euroa.

Tärkeää infoa huoltajille

Aika ja paikka

  • Leirit järjestetään Kanniston koululla (Kenraalintie 6, 01700), poislukien Keimola Golfin päivät, jolloin hintaan kuuluu kuljetukset Keimolaan Kanniston koululta.

  • Valvottua aikaa on arkisin klo 8.30–16, varsinaista leiriohjelmaa klo 9–15.30.

 

Mitä hintaan kuuluu?

  • Leirin hintaan kuuluu ohjauksen lisäksi leiripaita sekä päivittäinen lounas ja välipala (Keimola Golfin päivinä myös kuljetukset).

 

Ilmoittautumisaika ja ilmoittautumisen peruminen

  • Ilmoittautumista kesäkuun viikoille on jatkettu 31.5. asti (huom! ilmoittautuminen viikolle 23 sulkeutuu su 28.5.). Ilmoittautuminen elokuun viikolle on auki 2.7. asti. Kesäkuun ilmoittautumiset (vanhat ja uudet) ovat sitovia 1.5. eteenpäin, peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella. Elokuun viikolle peruutukset ilman lääkärintodistusta ovat mahdollisia 2.7. asti.

  • Leiriviikko järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10. Mikäli ilmoittautuneita on alle kymmenen, on kyseisen viikon järjestäjäseuralla oikeus peruuttaa leiri. Maksimiosallistujamäärä on 40 lasta per viikko.

 

Huoltajan velvollisuudet

  • Huoltajan tulee huolehtia, että lapsella on voimassaoleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus niiden leirien aikana, joille hän osallistuu.

  • Huoltajaa pyydetään huomioimaan, että lapsi voidaan poistaa leiriltä merkittävän häiriökäyttäytymisen tai vaaratilanteiden aiheuttamisen vuoksi.

  • Mikäli lapsella on mitään erityistarpeita tai -huomioitavaa, tästä tulee kertoa jo ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Vastuutahot

  • Leirit organisoi aluekehitysverkosto MarjaVerkko ry. MarjaVerkko kokoaa leiritoimijat yhteen ja huolehtii mm. ilmoittautumisista. Varsinaisesta toiminnasta leirien aikana vastaavat järjestävät seurat. Seurat myös huolehtivat itse laskutuksesta.​ 

bottom of page