top of page

TÄRKEÄ TIEDOTE: Kivistön kyläjuhla siirretään ensi vuoteen

12.8.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt Espoota, Helsinkiä, Kauniaisia ja Vantaata koskevan päätöksen, minkä myötä kokoontumisrajoituksia kiristetään 20.8.2021-12.9.2021. Näiden rajoitusten vuoksi MarjaVerkko ei voi valitettavasti järjestää ajankohtaan 4.9. suunniteltua Kivistön kyläjuhlaa. Linkki avin tiedotteeseen: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915796 

 

Olemme tästä hyvin harmissamme sekä pahoillamme. Vaikka koronapandemian aiheuttama epävarmuus on ollut läsnä, olemme tehneet koko ajan työtä tapahtuman eteen. Niin harmillinen, kuin tilanne onkin, turvallisuus tulee asettaa ensisijaiseksi ja näin toimitaan myös MarjaVerkossa. Toivomme, että koronavirus saadaan kuriin, jotta me voimme kokoontua turvallisin mielin niin Kivistön kyläjuhlassa 2022 kuin muuallakin.

Toimintapisteet
Kyläjuhlasta löydät hauskoja toimintapisteitä kaikenikäisille.
Esittelypisteet
Kyläjuhlaan saapuu jälleen useita paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä esittelemään toimintaansa.  
Syö&juo
Kyläjuhlasta ei tarvitse lähteä nälkäisenä.
Myynnissä on ruokaa, virvokkeita, kahvia ja herkkuja. 
Info
Kyläjuhlaan osallistuvat tahot julkaistaan täällä.
 
Vuoden 2021 Kivistön kyläjuhla järjestetään mahdollisuuksien mukaan lauantaina 4.9. klo 11.00–14.00. Kivistön kyläjuhla löytyy myös Facebookista.  Seuraamalla Facebook -tapahtuman keskustelua saat lisätietoa kyläjuhlan toiminnasta jo etukäteen.
 
Tapahtumaan on vapaa pääsy! Kyläjuhla on esteetön tapahtuma.

Parkkipaikkoja on erittäin rajoitetusti kyläjuhlan lähistössä, joten suosittelemme saapumista kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Jos kuitenkin saavut tapahtumaan autolla, niin varauduthan jättämään autosi kadunvarsien pysäköintipaikoille, lähistöllä sijaitseviin parkkitaloihin tai esimerkiksi Lumikvartsinkadun 24h pysäköintialueelle. Kivistön pysäköintikartan löydät täältä.

Kivistön kyläjuhlan järjestää MarjaVerkko ry. Tapahtuman järjestämisen mahdollistavat:
cramo_rgb_1200x321 (1).png
lujatalo logo_edited.png
srv neliö-01.png
t2h logo.jpg
vantaa_logo_neliö.png
veikkaus yk-01-01.png
bottom of page