top of page
Kyläjuhla 2023_FB tapahtumakuva.png
OHJELMAA
Kirppiskatu!
Tuo oma viltti tai pöytä mukanasi.
Tilaa max. 2m x 2m
per myyjä.
Ei enn
akko-ilmoittautumista.
Huom: ulkona Timanttikiteenpuistossa ja Lipunkantajanraitilla.
Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. 
11.00 Kyläjuhla alkaa
Aurinkokiven koulun oppilailla on lauantaikoulupäivä klo 9-12, joten tapahtuman ensimmäisen tunnin aikana paikalla on n. 1000 oppilasta.


Näyttämöllä koulun ruoka-aulassa
11.25 - 11.30 Aurinkokiven koulun rehtori Sari Silanderin terveiset
1
1.30 - 11.45 Aurinkokiven koulun musiikkiluokkien oppilaat
1
2.30 - 12.45 Vantaan musiikkiopiston puhallinorkesteri Cilmut
1
3.30 - 14.00 Vaskivuori Big Band
 14.30 - 15.00 Vaskivuori Big Band 

 
Timanttikiteenpuisto 2.jpg
Toimintapisteet
Kyläjuhlasta löydät hauskoja toimintapisteitä kaikenikäisille. Luvassa on mm. Vantaan Voimisteluseuran temppurata (sisällä isossa liikuntasalissa), Keimolan Kaiun jalkapallopiste, Vantaan Salamien sprinttijuoksupiste sekä PuHu Junioreiden koripallopiste. Lisäksi luvassa on erilaisia askartelupisteitä, glitteriä, reaktiopeliä ja noppapeliä. Ruusukvartsinkadulla pääset jättämään oman jälkesi Kivistöön katumaalauspisteellä (sään salliessa)!

Kivistön ja Keimolan Omakotiyhdistys viettää 70v. juhlavuotta järjestämällä historiavalokuvanäyttelyn, paneelikeskustelun sekä tarjoamalla kakkukahvit 
11.30 alkaen sisällä isossa liikuntasalissa. Lisäksi trubaduuri Jp Meronen soittaa pari lyhyttä settiä ja koulun etuoven puolelle tulee näytille Formula V ja henkilöauto. 

SPR:n  konttikeräys! Lahjoita siistit ja ehjät vaatteet ja pientavarat.

Ei huonekaluja

Poni-

talutusta

Katu-

maalausta

Ruusukvartsin-

kadun puolella

Esittelypisteet
Kyläjuhlaan saapuu jälleen useita paikallisia yhdistyksiä, kaupungin palveluyksiköitä ja yrityksiä esittelemään toimintaansa. Tapahtumasta löydät mm. Vantaan kirjastoauton, nuorisopalvelut, Kivistön ja Keimolan omakotiyhdistyksen, Kivistön Martat, Timanttipartion, Etelä-Vantaan Eläkeläiset, puolueiden paikallisyhdistyksiä sekä Vantaan musiikkiopiston ja kuvataidekoulun. Avoin kohtaamispaikka Auringonkukka, joka toimii Aurinkokivessä, pitää avoimet ovet tilassaan klo 11-13.

Kala-

Kuru

Syö & juo

Pulla-

biili

Kyläjuhlasta ei tarvitse lähteä nälkäisenä.
Myynnissä on ruokaa, virvokkeita, kahvia ja herkkuja. Paikalle hurauttaa Patisserie Teemu Auran Pullabiili, Palmialla on myynnissä koulun ruokalassa lohikeittoa tms., Lila Wagon Café myy hampurilaisia ja paikallinen Pitopalvelu Ruokaräätälin tarjonnasta löytyy mm. kanawokkia, täytettyjä pitaleipiä sekä leivonnaisia. Myynnissä on lisäksi mm. metrilakua, erilaisia kalaherkkuja, saaristolaisleipää, nigerialaisia snacksejä, suolaisia piirakoita, kakkuja, raakakakkuja, raakasuklaata, jäätelöä sekä Keimolan Kaiun grillimakkaraa :)
Info
Kyläjuhlaan osallistuvat tahot löydät täältä.
Kyläjuhla löytyy myös Facebookista.  
Seuraamalla Facebook -tapahtuman keskustelua saat lisätietoa
kyläjuhlan toiminn
asta jo etukäteen.

Hammaslääkäriasema Kivihammas ja Sensuell Estetic pitävät avoimet ovet omissa liiketiloissaan Syväkiventiellä kyläjuhlan ajan.


Tapahtumaan on vapaa pääsy! Kyläjuhla on esteetön tapahtuma.
Aurinkokivi on kengätön tila, joten oma kenkäkassi on hyvä ottaa mukaan.


Parkkipaikkoja on erittäin rajoitetusti kyläjuhlan lähistössä, joten suosittelemme saapumista kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Jos kuitenkin saavut tapahtumaan autolla, niin varauduthan jättämään autosi kadunvarsien pysäköintipaikoille, lähistöllä sijaitseviin parkkitaloihin tai ulkopysäköintialueille. Kivistön maksulliset pysäköintialueet löydät täältä. Joitain pysäköintipaikkoja saattaa löytyä myös Lipunkantajankentältä, joka on ensisijaisesti varattu kyläjuhlatoimijoiden, työntekijöiden ja vapaaehtoisten käyttöön.

Kivistön kyläjuhlan järjestää MarjaVerkko ry.
Tapahtuman järjestämisen mahdollistavat: 
T2H_Logo1_RGB valkoisella pohjalla_UUSI.jpg
vantaa_logo_neliö.png
bottom of page