top of page
  • Facebook
Esiintyjät

ESIINTYJÄT

Aurinkokiven musiikkiluokan oppilaat

Lavaohjelma:

11.00–11.05 Kyläjuhlan avaus (juontaja Sami Halén)
11.05–11.15 Musiikkiesitys, Aurinkokiven musiikkiluokka
11.15–11.25 Cheerleading-esitys, Kimata Pegasos
11.30–11.45 Viulu- ja pianoesitys, Marja Sinbel ja Monna Relander (Vantaan musiikkiopisto)
12.00–12.45 PEPE WILLBERG
12.50–13.00 Cheerleading-esitys, Kimata Pegasos
13.00–13.15 Vantaan kaupunkisuunnittelu kertoo Kivistön alueen suunnitelmista
13.25–13.40 Tanssi- ja musiikkiesitys, Helsingin pitäjän tanhuujat ja spelarit
13.45–13.55 Musiikkiesitys, musiikkikoulu MinjArt

Esittelijät

TOIMINTA

Kyläjuhlassa on jälleen luvassa paljon hauskoja toimintapisteitä! Vauhdikasta menoa tarjoavat muun muassa:

Kanniston nuoriso- ja asukastila KanNu

Kirjastoauto Vantaa

PuHu

SB Vantaa
T2H

Timanttipartio

Vantaan Salamat

Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelu tuo paikalle kierrätyskesäfillareita ja järjestää fillarikiertoajeluita lähiympäristöön. Opastetut kiertoajelut lähtevät Aurinkokiveltä klo 11, 12.30 ja 14. Kyläjuhlassa on luvassa myös ponitalutusta ja hevoskärryajelua. Aurinkokiven neuvolan tiloista löytyy nalleneuvola.

Aurinkokiven piha-alueesta osa rajataan kyläjuhlan ajaksi katukirppikseksi. Paikat ovat maksuttomia eikä niitä voi varata etukäteen. Oma pöytä tai viltti mukaan (yksi pöytä tai viltti per myyjä, tilaa on rajoitetusti). Myyjät ovat vastuussa oman myyntipisteensä siisteydestä kirppiksen aikana ja sen jälkeen. Huomaathan, että kirppispaikat ovat tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille kirpputorikäyttöön.

50-vuotisjuhlaansa viettävä Kivistön kirkko (Laavatie 2) tarjoaa myös lauantaina kirkolla runsaasti mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Kirkon ohjelmassa mm. synttäribrunssi, muskarihetkiä ja Minecraft-/Fisucraft-huone.

Toiminta

SYÖ&JUO

Jos nälkä tai jano yllättää kyläjuhlassa, suuntaa kohti ruokapisteitä, joista löytyy herkkuja moneen  makuun. Palmian Suomi 100 -teemainen lohikeittobuffet sijaitsee Aurinkokiven ruokalan tiloissa, muut ruokapisteet löytyvät pihan puolelta läheltä ovia. Tarjolla muun muassa Timanttipartion vohveleita, Kivistön Marttojen kahvia ja leivonnaisia, metrilakua ja muita makeisia sekä samosoja ja kevätkääryleitä.

Syö&juo

INFO

Kivistön kyläjuhlan järjestää Kivistön suuralueen aluekehitysverkosto MarjaVerkko ry. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuma-alue on Aurinkokiven monitoimitalo ja sen ympäristö osoitteessa Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa. Kivistön juna-asemalle on kävelymatka. Pysäköintimahdollisuuksia alueella on hyvin vähän, ja kannustammekin kyläjuhlavieraita saapumaan paikalle kävellen, pyörällä tai julkisilla. Reittioppaasta voit tarkistaa julkisen liikenteen ajantasaiset aikataulut.

Huomaathan, että Aurinkokiven monitoimitalo on kengätön tila. Läpikulkuväylä pääovilta pihalle suojataan, mutta muuten talossa on kuljettava ilman kenkiä tai käytettävä kenkäsuojia. Myös lastenvaunut ovat kengättömissä tiloissa kielletty muutoin kuin rengassuojien kanssa. Kaikkein ehdottomin kenkäkielto on liikuntasalissa, jonka lattia vaurioituu erityisen herkästi. Kiitos yhteistyöstäsi tässä asiassa!

Kyläjuhlan Facebook-tapahtumasivu löytyy täältä. MarjaVerkkoon voit tutustua nettisivuillamme ja Facebook-sivullamme.

Kyläjuhlaan koskeviin tiedusteluihin vastaa Elina Olki, elina.olki(at)marjaverkko.fi, 045 168 9229. 

Info

Kyläjuhlan mahdollistavat:

bottom of page