top of page
Lavaohjelma
Kivistön kyläjuhlassa päästään jälleen nauttimaan monipuolisesta lavaohjelmasta. Lava löytyy koulun liikuntasalista, ruokala-aulan yhteydestä.
14.00 Kyläjuhla alkaa!

14.05–14.15   Kaupunginjohtaja Ritva Viljasen avauspuhe
14.20–14.25  Cheerleading-esitys,
Funky Team Vantaa
14.30–15.00  Musiikkiesitys, Vaskivuori Big Band
15.10–15.25    Kivistön kaupunkisuunnittelun ja toteutuksen ajankohtaiset asiat
15.30–16.00  Musiikki- ja animation-esitys, Yoni Teran & Jasmiina Gharieb,
Sporttia kaikille
16.10–16.15    Cheerleading-esitys, Funky Team Vantaa
16.20–16.25  Aerobic-esitys, Maija Keurulainen, Vantaan Voimisteluseura
16.30–17.00  Musiikkiesitys, Vaskivuori Big Band

17.00 Kyläjuhla päättyy 
Toimintapisteet
Kyläjuhlasta löydät hauskoja toimintapisteitä kaikenikäisille sekä sisältä että ulkoa. Luvassa on muun muassa ponitalutusta, pomppulinna, työmaanostin jolla pääset ihailemaan aluetta yli 30 metrin korkeudesta, koripalloa, käsipalloa, salibandya, cheerleadingia, kirjastoauto, sähköpyörien kokeilua, nuorisotilan avoimet ovet sekä paljon muuta!
Esittelypisteet
Kyläjuhlaan saapuu jälleen useita kymmeniä paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä esittelemään toimintaansa. Esittelypisteitä löytyy niin Kanniston koulun ruoka-aulasta kuin koulun pihalta. 
Vantaan kaupunki on tänä vuonna entistä näkyvämmin mukana, sillä kyläjuhlan yhteydessä vietetään kaupungin Alueen päivää. Useat eri kaupungin yksiköt jalkautuvat kyläjuhlaan esittäytymään ja vastaamaan asukkaiden kysymyksiin.
Syö&juo
Makeita ja suolaisia vohveleita, vokkia ja lohikeittoa, muffinsseja, metrilakua, makkaraa, lettuja, kahvia ja pullaa! Kyläjuhlasta ei tarvitse lähteä nälkäisenä. Ruokapisteet löytyvät koulun piha-alueelta. 
Info
Vuoden 2018 Kivistön kyläjuhla järjestetään Kanniston koululla (Kenraalintie 6, 01700 Vantaa) lauantaina 1.9. klo 14–17. Ohjelmaa on sekä koulun sisällä, asukas- ja nuorisotila KanNussa (2. krs) että koulun piha-alueella. Tapahtumaan on vapaa pääsy! Kivistön kyläjuhla löytyy myös Facebookista.
Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme saapumista kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Aivan koulun vieressä pysähtyvät bussit 433K, 445, 445T ja 576. Tarkemmat aikataulut löytyvät Reittioppaasta.
MarjaVerkko yhteistyökumppaneineen järjestää kyläjuhlan ajaksi myös maksuttoman non stop -bussikuljetuksen Kivistön asemalta. Bussilla on pysäkit aseman ja Kanniston koulun lisäksi yhteistyökumppaneiden asuntoesittelykohteiden luona sekä Kivistön putkijätteen koonta-aseman (Lumikvartsinkatu 7) läheisyydessä, jossa on tapahtuman ajan avoimet ovet. Bussi kiertää lenkin noin kolme kertaa tunnin aikana. Paikkoja on rajoitetusti. Huom! Bussi ei valitettavasti ole esteetön (ei matalalattia).
Kivistön kyläjuhlan järjestää Kivistön suuralueen aluekehitysverkosto MarjaVerkko ry. Tapahtuman järjestämisen mahdollistavat:
Veikkaus tukee uusi.jpg
vantaa_logo_neliö.png
cramo logo.png
eke logo.png
finavia logo.png
Luja logo.jpg
SRV_logo_cmyk_gray_yellow.jpg
t2h logo.jpg
yit logo.png
KIVISTÖN
KYLÄJUHLA

La 1.9.

Klo 14–17

Kanniston koulu

puhekupla.png

KENRAALINTIE 6

Lavaohjelma
Toimintapisteet
Esittelypisteet
Syö&juo
Info
Anchor 1
bottom of page